بررسی انواع دستگیره درب

آنچه در این مقاله میخوانید

    دستگیره درب یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین یراق آلاتی است که در طول روز با آن سروکار داریم اما شاید تا کنون نسبت به اهمیت نصب و کاربرد انواع دستگیره درب بر روی سطوح مختلف همچون درب حیاط، کابینت، اتاق خواب و غیره توجه نکرده باشیم. دستگیره‌ها علاوه بر سهولت باز و بسته کردن انواع درب‌ها همچنین به دلیل طراحی زیبا دارای جنبه تزئینی و البته امنیتی نیز هستند. اگر درب کابینت‌های آشپزخانه و یا درب ورودی منزل خود را بدون دستگیره تصور کنید آنگاه متوجه اهمیت نصب دستگیره درب بر روی آنها خواهید شد. انواع دستگیره درب در جنس‌های مختلفی تولید می‌شوند که هریک از آنها ویژگی‌های خاص خود را داشته و در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع به بازار عرضه می‌گردند. از این رو پیش از خرید دستگیره ابتدا باید درباره انواع مختلف دستگیره درب و کاربرد آنها اطلاعات کاملی داشته باشید تا بتوانید بهترین دستگیره را برای منزل و یا محل کار خود خریداری نمایید. در ادامه این مطلب شما را با انواع دستگیره درب بر اساس ساختار، جنس و ویژگی‌های آنها آشنا خواهیم کرد. با خانه آرا همراه باشید.

    یک دستگیره درب خوب چه ویژگی هایی دارد؟

    یک دستگیره درب خوب و مناسب دارای چندین ویژگی کلیدی و مهم است که پیش از انتخاب و خرید باید به آنها توجه داشته باشید. ویژگی‌هایی همچون تامین امنیت (به خصوص برای درب‌های ورودی)، زیبایی و جذابیت ظاهری، جنس قوی و مقاوم، سهولت نصب و استفاده، ساختار دستگیره، ظرافت در طراحی و قیمت مناسب از جمله ویژگی‌های مهمی هستند که در هنگام خرید باید آنها را مد نظر داشته باشید. البته پیش از اقدام به خرید انواع دستگیره درب ابتدا باید هدف اصلی خود را مشخص کرده و سپس به سراغ ویژگی‌های دیگر همچون مدل، رنگ و غیره بروید.

    به عنوان مثال در زمان خرید دستگیره برای درب ورودی حیاط و یا آپارتمان قطعا باید تامین امنیت و نوع ساختار دستگیره را اولیت‌های اصلی خود قرار داده و سپس سایر ویژگی‌ها از جمله زیبایی ظاهری را مورد بررسی قرار دهید. اما در هنگام خرید درب کابینت آشپزخانه این اولویت بندی تغییر پیدا می‌کند زیرا درب کابینت به تامین امنیت احتیاجی ندارد و به همین دلیل اولویت اول افراد در هنگام خرید شکل ظاهری و رنگ دستگیره است. بنابراین مشخص کردن اولویت‌ها پیش از اقدام به خرید انواع دستگیره درب به شما کمک می‌کند تا بتوانید دستگیره‌ای مناسب و کاربردی برای سطوح موردنظرتان خریداری نمایید. با این وجود ویژگی «جنس مرغوب دستگیره» در هر شرایطی باید به عنوان اولویت ثابت و اصلی در نظر گرفته شود.

    انواع جنس دستگیره درب

    جنس دستگیره یکی از مهم‌ترین مواردی است که در هنگام خرید انواع دستگیره درب باید به آن توجه داشته باشید. برای تولید دستگیره درب از جنس‌ها و مواد اولیه مختلفی استفاده می‌شود که انتخاب جنس دستگیره به محل استفاده آن بستگی دارد. به عنوان مثال جنس دستگیره درب کابینت با جنس دستگیره درب حیاط تفاوت اساسی دارد. به همین جهت باید در هنگام خرید انواع دستگیره درب ابتدا باید تعیین کنید که دستگیره را برای نصب در چه مکانی می‌خواهید و سپس به سراغ آیتم مهم بعدی یعنی جنس دستگیره بروید. انواع مختلف جنس دستگیره‌های درب شامل:

    دستگیره آلومینیومی

    انواع دستگیره درب آلومینیومی دارای مقاومت و استحکام بالایی هستند و در طولانی مدت دچار زنگ زدگی و یا خوردگی نمی‌شوند و به همین دلیل معمولا در منازل و برای دستگیره درب‌ها و پنجره‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگیره‌های آلومینیومی بسیار سبک بوده و دارای قابلیت رنگ پذیری هستند؛ یعنی می‌توانید رنگ آنها را متناسب با دکوراسیون داخلی منزل خود انتخاب کنید.

    برای خرید انواع  دستگیره بهریزان بر روی لینک کلیک نمائید.

    انواع دستگیره درب آهنی

    دستگیره فولادی

    دستگیره فولادی ضد زنگ در مقایسه با سایر جنس دستگیره‌های درب دارای بیشترین میزان استقامت است. این نوع دستگیره به دلیل ساختار سخت و مقاومت بالا در برابر ضربه برای درب ورودی مکان‌هایی که تامین امنیت آنها در اولویت است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگیره‌های فولادی دارای دوام و طول عمر بالایی هستند و نیاز به مراقبت خاصی ندارند.

    انواع دستگیره درب آلومینیومی

    دستگیره چوبی

    دستگیره چوبی از دیگر جنس‌های رایج دستگیره است که به دلیل ظاهر زیبا و جذاب بر روی درب‌های داخل منزل نصب می‌شود. دستگیره‌های چوبی نسبت به سایر دستگیره‌ها دارای مقاومت پایین‌تری بوده و ظرافت خاصی در طراحی دارند. انواع دستگیره‌ درب چوبی جلوه خاصی به منزل می‌بخشند و گزینه بسیار مناسبی برای درب اتاق نیز محسوب می‌شوند.

    انواع دستگیره درب چوبی

    دستگیره آهنی

    دستگیره آهنی از دیگر جنس‌های دستگیره درب است که دارای مقاومت بالایی در مقابل ضربه و مقاومت پایینی در برابر رطوبت است و دچار زنگ زدگی می‌شوند. از این رو نباید از انواع دستگیره درب آهنی در محیط‌های مرطوب همچون سرویس بهداشتی و یا حمام استفاده کنید.

    انواع دستگیره درب آهنی

    دستگیره برنجی

    دستگیره‌های برنجی یکی دیگر از باکیفیت‌ترین جنس‌های دستگیره درب هستند که از ترکیب فلز مس و برنج و در طیف رنگی زرد تا مسی ساخته می‌شوند. این نوع دستگیره زیبایی خاصی به فضای داخلی منزل شما می‌بخشد و قیمت نسبتا بالایی دارد.

    انواع دستگیره در

    دستگیره استیل

    دستگیره استیل از دیگر جنس‌های انواع دستگیره درب است که دارای مقاومت بالایی در مقابل ضربه و رطوبت بوده و برای مکان‌های مرطوب همچون سرویس بهداشتی و حمام گزینه مناسبی محسوب می‌شود. دستگیره استیل از ترکیب آهن و کروم ساخته می‌شود که شکل ظاهری آنها نیز بسیار شیک و مدرن است.

    دستگیره شیشه ای

    انواع دستگیره درب شیشه ای از جنس چینی هستند و برای درب‌های داخلی منزل همچون اتاق خواب مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع دستگیره نسبت به سایر جنس‌ها، آسیب پذیرتر است و به مراقبت بیشتری احتیاج دارد.

    معرفی انواع دستگیره درب

    این موارد به عنوان رایج‌ترین جنس‌های انواع دستگیره درب شناخته می‌شوند که در مدل‌ها و رنگ‌های مختلف در بازار موجود هستند و بر اساس نیاز خود می‌توانید از آنها بر روی سطوح مختلف استفاده نمایید.

    معرفی انواع دستگیره درب

    به طور کلی انواع دستگیره‌ درب به لحاظ ساختاری به چهار نوع مختلف طبقه بندی می‌شوند: 1) دستگیره روزت از دو بخش مجزا ساخته می‌شود که قسمت دستگیره و کلیدخور آن از یکدیگر مجزا است 2) دستگیره پلاک دارای ظاهری ساده بوده و تنها از یک بخش دستگیره تشکیل می‌شود 3) دستگیره توپی دارای شکل ظاهری گرد و شبیه به توپ است که با حرکت چرخشی دست باز می‌شود 4) دستگیره اهرمی نیز رایج‌ترین شکل دستگیره درب است که مانند اهرم بوده و با حرکت دست به پایین باز می‌شود.

    حال که با انواع مختلف جنس و ساختار دستگیره‌های درب آشنا شدید، اکنون در این بخش شما را با انواع دستگیره درب آشنا خواهیم کرد.

    دستگیره درب حیاط

    انواع دستگیره درب حیاط به دلیل اهمیت بالا در تامین امنیت از جنس‌های مرغوبی همچون فلزی و یا آهن ساخته می‌شوند. قفل‌های مورد استفاده برای درب حیاط باید دارای مقاومت بالایی در مقابل ضربه باشند تا بتوانند امنیت درب ورودی منزل و یا باغ را فراهم سازند.

    انواع دستگیره درب حیاط

    دستگیره درب ضد سرقت

    انواع دستگیره درب ضد سرقت همانطور که از نام آن پیداست دارای قابلیت ضد سرقت است و در مدل‌های مختلفی همچون روزت، توپی و الکترونیکی ساخته می‌شوند. دستگیره‌های ضد سرقت معمولا از فولاد، مس و یا برنج خالص ساخته می‌شوند تا مقاوت بالایی در مقابل ضربه داشته باشند.

    دستگیره درب اتاق

    انواع دستگیره درب اتاق دارای تنوع بالایی در مدل، ساختار و رنگ هستند که به دو شکل اهرمی و توپی ساخته می‌شوند. مدل اهرمی برای اتاق خواب رایج‌تر است که معمولا در جنس‌های چوبی، آهنی و آلومینیومی موجود هستند.

    دستگیره درب سرویس بهداشتی و حمام

    انواع دستگیره درب سرویس بهداشتی و حمام نیز مانند دستگیره درب اتاق در دو مدل اهرمی و توپی ساخته می‌شوند و طراحی آنها نیز به گونه‌ای است که از بیرون قفل نمی‌شوند. سرویس بهداشتی و حمام به دلیل مرطوب بودن محیط باید دارای دستگیره‌ای باشند که در مقابل رطوبت مقاوم بوده و دچار زنگ زدگی نشود. از این رو استفاده از دستگیره‌های استیل برای این محیط‌ها گزینه مناسبی محسوب می‌شود.

    دستگیره کابینت

    حیاط دارای بیشترین تنوع در میان انواع مختلف دستگیره درب است که در مدل‌ها و جنس‌های گوناگونی همچون سرامیکی، فلزی و چوبی طراحی و ساخته می‌شوند.

    انواع دستگیره درب کابینت

    جمع بندی

    ما در این مطلب انواع دستگیره درب به لحاظ مدل، ساختار و جنس را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم و شما را با ویژگی‌های کلیدی و مهم یک دستگیره خوب و استاندارد نیز آشنا کردیم. پیش از انتخاب دستگیره برای سطوح موردنظر ابتدا باید اولویت‌های خود را مشخص کرده و سپس نسبت به خرید اقدام نمایید. شما می‌توانید انواع دستگیره درب را با بالاترین کیفیت از مجموعه خانه آرا تهیه کنید.

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر

    محصولات جدید

    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری مون P430WR صندلی نظری مون P430WR
    1,962,000 5%
    1,863,900 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری مون N433WR صندلی نظری مون N433WR
    1,635,000 5%
    1,553,250 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری مون P430 صندلی نظری مون P430
    1,526,000 5%
    1,449,700 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری مون N433 صندلی نظری مون N433
    1,199,000 5%
    1,139,050 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری دیاموند N101 صندلی نظری دیاموند N101
    3,597,000 5%
    3,417,150 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری برتویا 2 N103 صندلی نظری برتویا 2 N103
    3,488,000 5%
    3,313,600 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری برتویا N102 صندلی نظری برتویا N102
    2,834,000 5%
    2,692,300 تومان
    افزودن به علاقه مندی ها
    صندلی نظری پلتنر P107 صندلی نظری پلتنر P107
    6,540,000 5%
    6,213,000 تومان

    مقالات مرتبط